Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Frigjorda 40-åringar med toapapper vid sängen

  21 juni 2017

  Det är i år vi fyller 40! Min inställning är fylla-40-lycklig, min och J paroll.

   

  Igår träffades tjejerna, kanske numera kvinnorna som från och med nu inte är kollegor utan VäNNeR. Vi har arbetat tillsammans men numera är vi på helt olika ställen. Riktigt goda vänner, underbara personer. Underbara tjejer. Högt och lågt men alltid med nyfikenhet och tillåtelse. Ödmjukt, lyssnande. Och extremt mycket pratande. Annelie har fyllt 40, så vi uppvaktade henne igår. Hon kontrade med att bjuda på Cava. Mariha svarade med att ha en sjukt snygg klänning. Malin inledde kvällen med ”vi kommer aldrig hinna prata färdigt”. Jag bara ler-mina tjejer!!

  Annons

  Dom lär mig massor. Om livet, förhållanden, uppfostran, att jag är bra som jag är, och att vi tillsammans blir så kloka och roliga. Vi ger varann. Sällan jag skrattar så mycket. Tack tjejer, jag har ont i käkarna idag.

  Alltid snack om sex. Givet. Men med sjuksköterskor, barnmorskor och förlossningsläkare kanske det blir så-vad vet jag :). Igår fick jag insikt i att en toarulle hör hemma bredvid sängen. För man vill inte riskera att behöva be om papper, då kommer mannen med en minisnutt, inte alls motsvarande behovet. Och man vill INTE ha fläckar på golvet i sovrummet för att det droppar. Såhär i efterhand tänker jag att vi måste prata om knipövningar. Så vi inte blir sladdriga 40-åringar med framfall.

  Tjeher-knip, ligg och le. Och ha en rulle intill sängen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar