Annons
Annons

Frigjorda 40-åringar med toapapper vid sängen


Det är i år vi fyller 40! Min inställning är fylla-40-lycklig, min och J paroll.

 

Igår träffades tjejerna, kanske numera kvinnorna som från och med nu inte är kollegor utan VäNNeR. Vi har arbetat tillsammans men numera är vi på helt olika ställen. Riktigt goda vänner, underbara personer. Underbara tjejer. Högt och lågt men alltid med nyfikenhet och tillåtelse. Ödmjukt, lyssnande. Och extremt mycket pratande. Annelie har fyllt 40, så vi uppvaktade henne igår. Hon kontrade med att bjuda på Cava. Mariha svarade med att ha en sjukt snygg klänning. Malin inledde kvällen med ”vi kommer aldrig hinna prata färdigt”. Jag bara ler-mina tjejer!!

Annons

Dom lär mig massor. Om livet, förhållanden, uppfostran, att jag är bra som jag är, och att vi tillsammans blir så kloka och roliga. Vi ger varann. Sällan jag skrattar så mycket. Tack tjejer, jag har ont i käkarna idag.

Alltid snack om sex. Givet. Men med sjuksköterskor, barnmorskor och förlossningsläkare kanske det blir så-vad vet jag :). Igår fick jag insikt i att en toarulle hör hemma bredvid sängen. För man vill inte riskera att behöva be om papper, då kommer mannen med en minisnutt, inte alls motsvarande behovet. Och man vill INTE ha fläckar på golvet i sovrummet för att det droppar. Såhär i efterhand tänker jag att vi måste prata om knipövningar. Så vi inte blir sladdriga 40-åringar med framfall.

Tjeher-knip, ligg och le. Och ha en rulle intill sängen!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar