Annons
Annons

Habibi, Helena-I Love You


Sen vi hemma hos dig 6 juni lyssnade på Habibi och lagade mat i ditt kök-samtidigt som vi dansade, skakade rumpa och skrattade högt hör denna ihop med dig. Min Habibi I Love You I Need You Habibi. Helena, du är en vän som jag fullkomligt avgudar. Så omtänksam,rolig, trogen, fin, knasig, uppriktig och ålderslös. Och att du kommer hit till Kristianstad är ju som en dröm. Är lite emotionell och blir liksom rörd över hur fin du är och hur underbart roligt jag har med dig. 18 års vänskap och sista året har du typ varit sammanlänkad med mig. Modig har du varit! Orkat lyssna på alla mina tankar, ideer och frågor. Oro och skratt har också fått massa plats. Och du har bjudit in mig i dina tankar. Tack Habibi.

Annons

image

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar