Annons
Annons

Har min förlossning startat?


Finns det tecken på att förlossningen startar? Vi lärda tvistar om detta. Jag är rätt krass i mitt tänkande, och är försiktig med att ge råd. Uppmanar dig som gravid att lyssna på din kropps signaler men att berätta vad som håller på att ske är jag inte så pigg på. Jag vill ha konkreta avtryck och symtom. Men det är många som får känningar att värkarna är på  G.

Annons

Här kommer en funndering från en läsare.

Hej, gick in i v 38 idag. lite som mensvärk i magen å halv dålig lite diarré i magen, har ätit järn men inte på två dagar. Undrar på om de ev är på gång med en förlossning? Minns när min pojke kom till världen, att jag hade mild mensvärk, å diarré, vakna på natten av en blödning, kan de typ va dax tror du? Mvh Marie

Om du har mensmol som sitter framtill eller i ryggen kan det absolut vara tidig start av förlossningsvärkar. Vissa känner dock av detta de sista veckorna till och från, utan att det är födseln som har påbörjats. Svårt att råda till. Fortsätter det, tilltar eller intensifieras så är det absolut läge att föda barn. Lycka till!

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar