Annons
Annons

Hjärtan för livet


Denna dag, så kommersiell och uppmärksammad. Jag är så dubbel i min inställning. Å ena sidan härligt med en dag som belyser kärlek, kraften i livet och hjärtat som symbol. För mig är hjärtat så centralt, livsviktigt. Å andra sidan, varför behövs en dag för att hedra varma känslor, hjärtan och kärlek. Behöver vi ett datum för att kunna bekräfta och älska öppet? Är vi kärare för att affärerna säljer gelehjärtan och heliumfyllda hjärtballonger?

Annons

Såhär på vägen av min egna resa, min tripp i livet kan jag inte låta bli att låta tankarna löpa.

 

 På himlen som just idag är så blå, klar och solig. På att det var ett mönster i isen som påminde mig om kärlträdet i moderkakan. På att utan placenta blir det inget liv. Tänk att redan på dag 25 slår hjärtat i det lilla embryot. Varje dag ett hjärta slår är det hjärtats dag. Och min mamma vars hjärta blev sjukt av förträngda kärl, hennes hjärta firar var dag det är fri passage i kärlen.

Min dag startade så härligt, med Matildas klass på kottlasjön, skridskor. Isar, glädje, sol och känslan av möjlighet. Mitt hjärta susade runt med sina vänner, som hon älskar. Fyllt med bankande hjärtan, susande flöden och överväldigande värme. En underbar förmiddag.

Sänder värme till er!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar