Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Hold on to the Love

  12 april 2017

  Dagen för mig är skön. Jag har inte tänkt på datumet förrän jag fick en reminder på Facebook om ett gammalt minne. Jag läste, mindes och kände hur skönt det var i mig, av känslan att ha vandrat vidare.

  Annons

  Stan är regntung, men Åhléns är på vissa ställen tapetserat med lappar med skrivna budskap och hälsningar. På masonitskivorna är det skrivet, ritat, sprayat. Jag kan inte låta bli, lämnar ett avtryck. Blomhav. En kvick reflektion över pengarna detta kostat. Är det för samvetet? För oron över framtiden? För skuldkänslan över att inte vara en så härlig medmänniska i vanliga fall, och nu liksom vakna upp?

  Jag vill tänka att kärleken är en så stark och skön känsla så att vi anstränger oss riktigt hårt för att hålla i den. Framåt i tiden. Lite varje dag. Håll i. Håll om. Häll i. Håll ut. Hold on, to the Love.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar