Annons
Annons

Hold on to the Love


Dagen för mig är skön. Jag har inte tänkt på datumet förrän jag fick en reminder på Facebook om ett gammalt minne. Jag läste, mindes och kände hur skönt det var i mig, av känslan att ha vandrat vidare.

Annons

Stan är regntung, men Åhléns är på vissa ställen tapetserat med lappar med skrivna budskap och hälsningar. På masonitskivorna är det skrivet, ritat, sprayat. Jag kan inte låta bli, lämnar ett avtryck. Blomhav. En kvick reflektion över pengarna detta kostat. Är det för samvetet? För oron över framtiden? För skuldkänslan över att inte vara en så härlig medmänniska i vanliga fall, och nu liksom vakna upp?

Jag vill tänka att kärleken är en så stark och skön känsla så att vi anstränger oss riktigt hårt för att hålla i den. Framåt i tiden. Lite varje dag. Håll i. Håll om. Häll i. Håll ut. Hold on, to the Love.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar