Annons
Annons

Hur många gånger ska jag känna bebisen röra sig i magen?


Ni kommer få mitt personliga barnmorska- svar. Jag är Jag-Maria som är barnmorska. Förnuft, åsikt och min tanke kommer svara. Inte klinikens riktlinje.

Em gång om dagen minst ska du känna att barnet har en aktiv vakenhetsfas. Inte bara en svepning med fot eller rumpa. Utöver vakenhetsperioden känner du såklart att bebisen rör sig i dig. Buffar, svep, sparkar, vridningar. Du känner ditt barns rörelsemönster.

Annons

Jag kommer inte ge er en siffra, hur många gånger du ska känna barnet röra sig. För det är individuellt, du är inte vaken på natten och kan därmed inte veta hur många gånger bebis rört sig då. Lita på dig, din känsla. Ta fram mamman inom dig. Våga lita på dig.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar