Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  In my heart-Mia Skäringer

  17 maj 2017

  Sedan Mia och Clara gjorde sitt radioprogram har de varit mina favoriter. On top! Mia Skäringer lyser upp min vardag. Hennes nya pod gör att jag är road när jag åker till och från jobbet. Hon prickar ju exakt den där subtila känslan som jag ibland inte ens kan definiera. Eller jag jag kan tänka mig att någon annan upplever. Men när hon uttalar den så faller allt på plats 😊.

  Annons

  Idag är jag ledig. Ska rensa mitt källarförråd. Har fortfarande så förbenat ont i munnen, så det kommer gå i slowmotion. Med Mia i öronen. She will fill my heart with fniss. Hon värmer. Tack!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar