Annons
Annons

Jag bjuder på lediga mig


Hallojsan

Jag är lite som i ett vakuum på mitt arbete. Myrstack möter stroke, så känns det. Så vi lämnar jobbet och fokuserar på mitt hemmaliv. Eller inte hemmaliv, utan privata. Veckan har varit suverän. Längtan har varit påtaglig, men jag har hittat strategier. Bla har jag träffat tjejerna för en glasstund, puss eller ringt och småsnackat. Bortsett från längtan-komplett vecka. Helgen var social. Paddling på blåsigt vatten. Bjöd på både skratt och Stig-Helmer feeling. Kvällen var magisk. Min lägenhet blev centrum för tjejkväll med Cava på menyn. Tjejerna var törstiga. Samtalen högt och lågt. Skratt och fniss så taket bågnade. Girls-I Love you!

Annons

Söndagen. Jag säger bara söndagen. Avslutades med en så god Moules i en så fin gryta. Tack!!

image

 

 

 

Jag la fram dessa i lördags och sa att om ni inte gillar tilltuggen så bjuder jag på en kyss 😉.image

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar