Annons
Annons

Jag gör allt för att få föda!


Min underbara väninna E har underbar humor och dessutom en sida som är ofiltrerad. Detta passar mig perfekt! För hon öppnar upp för så galna tankar och nakna kommentarer. Bjuder på sig själv och frågar ärligt. Imorse var ett sånt samtal. Kort men sjukt kul. Det hela mynnar i att jag vill ju till varje pris föda. Och vi skrattar åt det, min desperation och önskan att få föda fram ett barn. E har velat ha snitt, jag vaginala födslar. Men helt tvärtom. Hon har stiligt fött två barn, genom sin vagina, och tagit dem till bröst. Jag tvärtom, bedövad men ändå känt hur de dragit och bökat med min mage och hört ljudet av att det kommer en bebis. Slurpet sv sugen och bebisskrik sen. Lidit av att inte fått lyfta bebis till mitt nakna bröst och känna doften av fostervatten. E har helst velat avvakta med bebis på bröst.

Annons

Vår vänskap började på dagis, 3 år gamla. Slingrar sig genom livet, tät vänskap. Idag är våra barn tajta. Som vi.

Min längtan efter att föda har lugnat sig, men den finns där. Och idag drog vi parallellen att jag kanji låtsas föda varje gång jag tar ut en tampong. Jag skrattade på riktigt och innerligt. Ser liksomframför mig hur rummen på förlöset blockeras av tugget om smitta och så. Ser för mig att vi klarar detta! För vi vill det!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar