Annons
Annons

Jag vet att du kan!


Jag hör liksom mig själv, hur jag bekräftar och säger att jag vet att du kan. Fokusera bara på detta nu, fortsätt precis som du gör. Kvinnan säger att det inte går, att hon klarar det inte, hon pallar inte. På riktigt, hon har ingen energi, det gör så ont, det går inte. Det GÅR inte. Klassiskt under en förlossning.

Exakt så har de senaste 25 minuterna varit. På Fit4Life har jag kört 4 stationer med 5 repetitioner i 5 varv. Marklyft, benböj och kast med viktboll, steg upp på pall och pushups. Efter de fem första marklyften sa jag, oj oj vad tungt. Efter första bollkasten ville jag inte mer. På varv två hör jag mig själv ”nä, asså vad tungt. Det här kommer inte gå, inte 5 varv” jag hör även PT-Anna ”jo, du är stark. Jag ser att du kan. Bra marklyft” Det fortsätter så. Jag beklagar mig. Anna bekräftar, säger att hon VET att jag kan. Hur vet hon att jag kan?? Jag känner ju att jag inte kan. Jag vet väl ändå vad min kropp orkar?

Annons

Jag hör på varv 4 att jag säger att jag inte kan mer. Men Anna bara ler och viftar med handen, hon säger att jag är en en lyckans typ som får träna såhär idag. Lyckos mig..

Tur hon har sånt tålamod, jag klagar nämligen jämt. Jag skrattar åt mig själv efteråt för det går ju. Varje träning är för mig som en förlossning. Mentalt. Utmanas, prövas, testas och peppas. Orkar. Gör det!! Så stolt!! Så glad. Och tänker med vördnad på alla kvinnor som föder barn. Eloge till er!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar