Annons
Annons

Julen Jesus och Jag


Kyrkan, på julafton min bästa stund. Vi går och ser julspel där till och med en kamel är med i teatern. Underbar föreställning! Jag får sjunga med och är så lycklig. Elin o hennes tjejer är såklart med. Vi träffade vår lärarinna Birgitta som vi hade i Engelska för 30 år sedan. Nostalgi!!

Annons

Tomten höll på att ställa allt på ända-det var fel tomte (enligt barnen). Men han vann deras hjärtan och de log stort till slut. Mamman andades ut…

Lugn kväll. Nerver på spänn men jag lugnade mig i takt med att den härliga känslan spred sig. Mina dörrar var så glada. Deras pappa Daniel var med, allt flöt på. De var helt ok med att han sedan åkte hem till sig. Bra jul!!

Jag var dock så trött, en anspänning och mycket fix innan.

Ett år till nästa….

Hoppas ni haft sköna dagar!

god fortsättning❤️

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar