Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Känns det jobbigt när magen växer?

  10 juli 2017

  Rätt många gravida upplever att det känns konstigt att deras vältränade mage blir lite mjuk och fluffig. Den är inte gravidstor men större än vanligt. Varför blir den så? Den växer sedan allt mer, tar plats och det kan ge känslan  av att bli tjock.

  Annons

  Känns det igen? Du är inte ensam. Men svårt att uttrycka, för det kan kännas egoistiskt och som att man inte är glad över sin graviditet.

  Ni vet jag vill lyfta bort skammen från oss, för den skapar osäkerhet och oreda. Och oro. Och oro hör inte hit. Vi ska få känna trygghet, stolthet. Din kropp bär. Den behöver växa, precis som moderskapet. Detta är en process, och kanske är känslorna av nåt slags obehag en del i denna process. De släpper oftast, men låt det ta lite tid. Det är ok. Du är okej!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar