Annons
Annons

Karolinska Sjukhuset-I Am back


Fredag, efter en 5-dagars vecka. Jag och Maja har landat i soffan. Vi har tillsammans gjort den godaste pasta pesto jag nånsin smakat. Tjejerna har den här veckan tillsammans varit helt fantastiska. De har gått hem själva hela veckan, Maja har på egen hand tagit sig till skolan. De har styrt upp playdates med vänner och varit så hjälpsamma.

Annons

Min Mami har barnvaktat, ställt upp och hjälpt mig.

Mina nya kollegor har svarat på frågor, bjudit in mig och delat med sig. Mina medarbetare har presenterat sig och svarat på frågor. Mina chefer har välkomnat och tagit emot guidat och varit där.

Ni som frågat hur jag har det, hur jobbet känns och vad jag gör på jobbet har verkligen varit omtänksamma. Jag möttes av en present utanför min dörr när jag kom hem. En present från en kär vän som tror på mig som chef. Och tillsammans kommer vi greja det. Jag är övertygad. Tillsammans.

Nu helg, en härlig helg med favvotjejerna.

Jag är här nu!! Karolinska Jag är Tillbaka


 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar