Annons
Annons

Kejsarsnitt-succé


image

Jag blir så nostalgisk när mina döttrar fyller år. 8 Juli är Matildas dag. Föddes 08.38 8/7 2008. Många åttor. Ett kejsarsnitt. Viss påverkan på CTG, omoget cervixstatus och en bebis som visade att hon var lite inaktiv i livmodern, i kombo med fostervatten som inte producerades. Hon behövde komma ut och det blev ett snitt. Jag skäms för att jag blev så besviken, men jag är stolt över att jag vågade. Första snittet var en så negativ upplevelse så jag var rädd efter det. Lite obearbetad. Detta snitt var så bra! Succé!

Annons

Matilda. Vår älskade Tildan, Tildis, Puppa, Loppa och Tjorv. Idag har vi varit tillsammans hela familjen. Sov ihop igår, uppvaktade 8-åringen med frukost på sängen imorse. Bodde på ett underbart hotell i Kristianstad. De kom till mig, så vi kunde fira Loppan ihop. Tivoli hela dagen, i Köpenhamn. Kööööbenhääävn. De skämdes när jag pratade danska. De skämdes även när jag var för mesig för fritt fall. Men de var riktigt nöjda när vi åkte bergochdalbanor. Det gillar jag!!

Tack Matilda för att du är så knasig, rolig, humoristisk, arg, upprörd, positiv, älsklig, lättsam, dansig och omtänksam. Du gör livet så väldigt mycket roligare! Love you!

image

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar