Annons
Annons

Kom igen. Du klarar det här. Håll ut nu


 

Marklyft My LOVE. Så kraftfullt, jag stönar, spottar och ouuuuf-ar. Går inte att stoppa. Som en krystvärk.

Håll ut nu. Det är PT-Annas mest uttalade mening. Och ”JO DÅ, det kan du visst”. För maken till envisare person finns inte. Jag piper, hon peppar. Och när peppet inte biter så säger hon bara JODÅ.

Annons

Den här övningen ”benböj och sträcka upp armarna” var så tung den sista omgången. Tre varv körde vi. Där finns hon så proffsigt med en hand som läggs på knät, puttar ut mina knän och säger om och om igen att jag ska puta rumpan utåt. Jag tror hon upprepade det 15 gånger. Följsamheten var nog inte så hög.. 

Tack för idag! Träning i solen. Svettigt, glatt och jag bär känslan av att ha kämpat och fått så bra stöttning.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar