Annons
Annons

Kom igen nu tjejer


  1. Jag gillar mycket. Mycket och många är härliga. På riktigt. Men känslan av att inte gilla något har jag riktigt svårt att hantera. Det liksom kryper i mig, jag blir rastlös och har svårt att koppla bort det.
    Annons

    Kristianstad är toppen men boendet är INTE bra och känslan av att vara borta är inte bra.

  2. Hur kan det vara så stor skillnad på olika delar av Sverige? I ena änden ger man inte oxytocin efter födsel, andra ger man  alla. Förlossningspall på alla rum, ingen på hela avdelningen. Bilicheck kollas aldrig, bilicheck på alla. Amningsvikt och nakenvikt vid utskrivning, kontra aldrig amningsvikt och nakenvikt dag 4.
  3. Lönen. Hur kan det vara så? Jag har insett att min lön har varit bra under flera år, trodde tvärtom. Men hur kan samma yrke inom landsting ha så stora skillnader på lön? Olika arbetstider och ersättning kopplat till det?
  4. Tjejer i formation!!! Tjejer vet bäst!!! Ni har väl hört Penny Schulman? Jag håller på att programmera en ung man, han ska få lära sig att minsann vi tjejer är både rimliga och bäst. För det är vi som bestämmer
  5. Ett pass kvar. ETT. Kom igen Maria. Fokus nu!   Tina-orka sista passet. Sen har du gjort ditt!! Heja oss!!
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar