Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Konsten att möta smärta

  11 maj 2017
  Jag är oerhört rädd för smärta

  Jag är oerhört rädd för smärta. Utvecklades tidigt i livet efter lite obehagliga möten med vård och smärtupplevelser. Det sitter i än idag, men det är bättre. Idag har jag opererat ut en visdomstand.

  Annons

  Höll på att totalt panika innan. Grät och va så stressad. En stesolid och samtal med sköterskan hjälpte. Men hon skrämde även upp mig. Mindes proffsigt.. hur som. Jag fick väldigt mycket bedövning. Massor! Drt hick snabbt. De mejslade, skar tandköttet, borrade itu tanden och grävde ut den ut käkbenet, sydde ihop. Men nu, 4 timmar efter har jag så ont så jag typ grinar. Mer smärtis! Jag behöver oxå någon som håller min hand och talar lugnt. Mamma är här, vilken tur! Så nu är det upp till mig att använda alla mina mantran jag lär er födande. Nu ska jag möta denna smärta. Hmm… inte lika lätt att göra som att säga. Wish me luck

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar