Annons
Annons

Konsten att möta smärta

Jag är oerhört rädd för smärta


Jag är oerhört rädd för smärta. Utvecklades tidigt i livet efter lite obehagliga möten med vård och smärtupplevelser. Det sitter i än idag, men det är bättre. Idag har jag opererat ut en visdomstand.

Annons

Höll på att totalt panika innan. Grät och va så stressad. En stesolid och samtal med sköterskan hjälpte. Men hon skrämde även upp mig. Mindes proffsigt.. hur som. Jag fick väldigt mycket bedövning. Massor! Drt hick snabbt. De mejslade, skar tandköttet, borrade itu tanden och grävde ut den ut käkbenet, sydde ihop. Men nu, 4 timmar efter har jag så ont så jag typ grinar. Mer smärtis! Jag behöver oxå någon som håller min hand och talar lugnt. Mamma är här, vilken tur! Så nu är det upp till mig att använda alla mina mantran jag lär er födande. Nu ska jag möta denna smärta. Hmm… inte lika lätt att göra som att säga. Wish me luck

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar