Annons
Annons

Konsultandet sista veckan


Konsultbarnmorska låter bättre än bemanning sbarnmorska. Jag känner mig dock som om jag bara hoppat till ett annat sjukhus och är här en stund. Gör mitt jobb som jag brukar fast håller mig till deras bestämmelser. Jag är inte på något sätt regelbrytare men för att det ska flyta och bli lugnt och tryggt för kvinnorna håller jag mig till mina rutiner. Ibland är kollegorna vana vid något annat, så då tar jag seden dit jag kommit men annars verkar de tycka mina vanor och rutiner fungerar. De är tålmodiga, det vill jag verkligen framhäva. De är även väldigt omtänksamma och vänliga. Jag försöker minnas om jag varit lika sjysst mot konsultande kollegor förut…

Annons

Fyra pass kvar. Sen hem. Till mina älskade barn. Jag känner sån längtan. Vill nästan inte tänka på dom. Det gör ont då. Har mina rutor jag kryssar i för varje dag som gått. Heja mig. Heja livet.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar