Annons
Annons

Livet som mamma?


Det här med varannan veckas livet slår mig när jag bäddar för familjelivet, på arbetet. Varannan vecka känns livet så intensivt, levande. Fyllt med kärlek och energi. Den andra veckan är mest saknad. Jag har så svårt att hitta rytmen i detta. Jag förstår att det är såhär, är i hjärnan inställd på det men känslorna slår bakut. Vad är en halv mamma? Är jag en halv mamma? Vad ger jag mina barn? Vad tar jag ifrån?

Annons

Sitter på jobbet. Hör mig fråga om relationen. Vi talar om svårigheter, sätt att lösa. Jag tänker Vem är jag att ge råd? Vad vet jag?

Vad vill jag med detta.. Jo, jag vill säga att relationer är bland det svåraste som finns, föräldraskap berikar men utmanar. Att samtidigt få ihop. Dessa världar är svårt. Håll i kärleken. Och var så generösa ni bara kan-det lönar sig. Generösa med godhet, hjärta, omtanke, tillit och trygghet. Och kärlek!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar