Annons
Annons

Lyssna på magkänslan?!


Ibland felar jag, och då skäms jag. För tänk om personen verkligen tog sats och berättade om en stor känsla eller oro och inte blev hörd. Och just den gången var det allvar. Den känslan är tung att bära. Nu är det inte alltid så, det är även tillfällen när jag tvärtemot uppfattar ett tillstånd som personen i fråga inte känner till..

Annons

Men jag vill våga lita på magkänslan.

Läste just en intervju med en kvinna vars barn föddes med en ovanlig men dödlig sjukdom.  Kvinnan kände att något var fel men allt såg normalt ut under graviditeten. Här brister vi i vården, när vi saknar diagnos och då även negligerar känslan. Jag har en ide, ett frö till ide. Älskar utmaningar av denna typ, och här har vi utvecklingspotential..

Låt 2018 bli gott!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar