Annons
Annons

Mamman rörd och impad


Min yngsta dotter visar mig livet. Hon vågar dansa i kön, fast ledaren säger att man ska stå still. Varför stå still egentligen? Hon dansar och ler och jag tror hon har en förklaring. Modetmin älskade Matilda, jag avundas dig det. På gymnastiken idag visade hon mig idag hur hon modigt gör en volt, hjular över en plint och kör friståendet med inlevelse och energi. Jag blir så rörd. Över att hon är så fin, hennes kärlek och hur hon kastar en slängpuss och vinkar när hon sveper förbi. Lite kärlek mellan volterna, en dans by the way. Lyssnar på ledaren och försöker göra lite bättre nästa gång. Lilla stora fina tjej.

Annons

Matilda har en skör period just nu men ändå öser hon kärlek till andra. Min fria själ. Riktigt härligt att få se på hur hon rockar livet!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar