Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Mobilavtändning

  24 februari 2017

  Det är inte svårt att kompensera. Jag har fyra böcker som jag verkligen vill läsa. En kille jag gärna umgås med. Två döttrar jag törstar efter tid med. Och en mobil. Ja, förutom allt sol naturen har att erbjuda!!

  Annons

  Men vad händer när jag väntar utanför vår bungalow, på dom andra. Det handlar om max ett par minuter. Ändå, ändå så är handen på väg ner i väskan för att fiska upp mobilen. Liksom bara kolla lite.. Jag hejdar mig. Tänker att jag kommer ångra att jag slösurfade på skitmedier istället för att titta på fiskarna, blommorna, ödlorna, grönskan. Valde hotellet för att det ligger på stranden. Och därför ska jag titta på havet på dagarna. Inte på mobilen.

  Det har gått bättre än väntat. Faktiskt. Så jag ler inåt. Och är stolt över att jag hejdade mig, att jag inte följde mig första impuls och tog upp mobilen. Känslan är skön i mig. Och jag har skapat ett minne att ta fram när vardagen hemma blir marig. Mer mobilfri tid. Min paroll!!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar