Annons
Annons

Musik, Mulligt, Morskor


Första dagen var toppen!!!

Presidenter inom barnmorskeri, musiker, forskare och inspiratörer bidrog till kunskap och härlig feeling. Jag njöt så av Susanna och Liisas trygga budskap om att stärka och trygga kvinnan under födandet. Mota rädslan, bort från kvinnan. Släpp aldrig in oro brukar jag säga!! Oro i födelserum göres icke besvär. Välkomna lugnet och den tysta andningen. Vi tryckte och masserade varandra och jag kände mig hel. Annelies varma stadiga hand gjorde mig trygg. Tänk att få såna händer som stöttar och bekräftar mitt i värksmärta. Som fast och stadigt håller om och håller i. Håller om. Gillar tanken. Gillar att bli omhållen.

Annons

Ska spinna vidare på det där, för något väcktes.

Tack Göreborg-du och NJF levererar

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar