Annons
Annons

Musik och kyrka i mitt sinne


Vi borde ha arrangerat ett luciatåg. För chefen.   Jag ska inte gräva i det som inte gjordes men jag ska absolut tänka på detta till nästa år-huruvida vi kan arrangera luciatåg på jobbet. Vi omvårdnadschefer var iväg på grupputveckling och vaknade på luciamorgon på högberga gård. Det hade suttit fint med luciatåg!

Annons

Jag fick dock uppleva en riktigt härlig kväll i östra ryds kyrka. Lucior, tärnor och solosång. Barnens faster och kusin var med i kör och luciatåg. Det var underbart vackert!! Vi sjöng med lite då och då när feelingen blev för stor. Fler år hoppas jag få uppleva lucia på det sättet. I eftermiddags var det den ljuvliga julmarknaden på Utsiktens skola. Varannat år har de julmarknad-underbart och fullt med konstverk och värme. Vi shoppade, drack glögg och njöt av känslan av att längta till julen. Barnen var så engagerade och sålde godsaker och jobbade i chokladhjulet. Tack!!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar