Annons
Annons

Mycket lite farligt


Stop worrying. Ta endast fram oron när den är verklig och verkar ha fog. Vi bär mer och mer oro. Mer exakta svar vill vi ha. Garantier. Löften. Men här på vägen tappar vi bort det sunda förnuftet, tilliten till oss själva och vår förmåga att känna oss själva bäst. Och där kommer oron som en rak höger-boom.

Annons

Verkar det rimligt, hur känns det? Ta det som vana att blicka inåt men gör även en bedömning som är realitetskopplad. Ställ er frågan högt :är det rimligt att jag åt pom frites som nu kommer skada min bebis? Känner jag mig orolig? Känn efter, bedöm och gör så som du kommit fram till.

Och likaså tvärtom. Om du känner en oro för att din bebis inte rör sig, du har inte fått respons när du försöker väcka den-då gäller det att lyssna inåt och agera efter vad du fått veta om fosterrrörelser och hur du ska känna dem. Du är inte störande som söker råd och ringer för en kontroll.

Jag vill verkligen uppmana att våga lyssna på dig själv. För du är den som känner dig, och därmed oxå utgör din inre kompass. Det är inte mycket som hotar, utan det är mycket lite som är farligt.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar