Annons
Annons

Nu räcker det. Ja betyder ja tills man säger nej


Hemkommen från Cannes, en förstärkande, naken och påfyllande resa. God vänskap och kärlek, det är svårslaget. Addera lång vänskap och känslan är än mer fantastisk. Vi har funderat och utmanat. Min hjärna har gått på högvarv, och samtidigt varit i total avslappnat läge. Hur är det ens möjligt?

Annons

Jag tar en tanketur till lust och vilja, tålamod och kommunikation. Där jag tror jag är tydlig kan jag ändå uppfattas som otydlig. Och tänk att detta är så ofta för många i livet. Man tycker man varit tydlig men dem andra är mest förvirrad. Så, med den insikten tänker jag att det är bäddat för missförstånd och tveksamheter i flirt och sex. ”Han visade med blicken ja men sa inget ”. Vad har då kommunicerats?? Eg inget, utan tolkningar.

Kan vi säga att ett uttalat ja är ett ja tills ett nej sägs?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar