Annons
Annons

Ockupation. Lubrikation. Diskussion


Underbara kraftfulla människor har typ flyttat in på BB Sophia. De hänger i huset och får en hel del medial bevakning. De har en lista på krav. Enligt mig fullt rimliga! Var är våra politiker? Varför besöker inte dom dessa ockupanter?

Annons

Lubrikationen är enormt viktig. Olika företag var på plats i Göreborg på NJF konferens och visade produkter. Nya silikonbaserade glidmedel, portionsförpackade fuktgivare. Heja!! Kan ligga i handväskan eller bakfickan och tas med hem till kärleksnästet. Eller krogen;).

Diskussion pågår i mitt inre. Jobb? Vilket? Landet imorgon? Städa bilen? Varför sätter jag inte upp hyllorna? Hur vill jag ha det i köket? Tuff industriell stil eller mer plain?

 

Well nu vet ni hur jag har det… Hur har ni det?

stor varm kram

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar