Annons
Annons

Oxytocin + Hundvalp = Vi blir med valp


På riktigt. Bland det sötaste jag sett.

Qute. (Kort betoning på U’et. Majas omdöme

Åååh (gullig röst. Matildas omdöme)

Vi åkte 22 mil för att titta på dessa gulliga pälsiga 4-Berns varelser. De va så kontaktsökande, framåt och nyfikna. Kröp upp i famnen och ville nosa, gosa och pussas. En med vita tåstrumpor somnade i min famn sen. Så mysigt. Helt bedårande. Jag fick sånt påslag av oxytocin så jag somnade nästan direkt vi satte oss i bilen. Helt lugn, avslappnad och fylld med gos.

Annons

Vilken väljer man? Som tur är så är det min mamma som ska köpa hund, inte vi. Men hon ville ha hjälp i väljandet. Och jisses vad vi resonerade. De var så lika varandra, så det var svårt att ens skilja dem åt. Men nu är en tingad. Så om 3 veckor är vi med valp. Vi längtar!!! Sommaren kommer bli underbar!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar