Annons
Annons

Simple as that


För det enkla är det vackra. Sägs det. Fåglarna kvittrar utanför. Morgonen som fick mig att vilja kasta in handduken och säga ”tack tack, vi hörs” gå raka vägen till sängen, som då liksom skulle tillhöra ett annat hem, i en parallellvärld. Kidsen får sin hjälp, men av nån människa som har betydligt bättre skills än mig på föräldraskap. Och jag checkar ut. Checkar in igen när jag är redo.

Annons

För det svåra är det fula? Där funderar jag just nu-är det så?  Är det därför 3:an är stökig, dammig, kylen halvfull, och mitt sinne helt störigt? För det här är svårt och resultatet blir liksom inte bra-det blir typ fult. Om man tänker på det sätter är det rätt simpelt. Simple as that.  När livet ger dig citroner ska du dricka champagne. Men så är det inte för mig just nu. Utnajat säger såhär:Liver prövar mig-jag äter choklad!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar