Annons
Annons

Skatter i massor


Den här veckan är som en skattkista. Jag har gjort såna upptäckter. De är som vinster, därav kopplingen till skattkista. Jag har träffat vänner som jag tycker så mycket om. Två bebisar har tagits emot av mina händer, fantastiska kvinnor som fött på ren känsla och mod. Jag har mött en människa som jag i hela mitt liv har undrat över. Ett bra möte. Jag har förstått att jag älskar musslor. Efter kvällen i Kivik med Siri är jag övertygad. Moules frites i mitt hjärta. Och inte bara musslor-även ostron togs emot med härlig smak. Gott på riktigt!

Annons

image

Dagen idag har jag kajkat runt på de Österlenska vägarna och stannat när det känts bra. Kollat keramik, konst, inredning och slutligen mött upp Malin med familj. Franska Creperiet i Rörum var mysigt, galetterna goda men en väntetid på två timmar var riktigt segt.  Återkommer annat år:)

image

Ikväll kommer mannen som får mitt hjärta att slå fort. Kan bara bli en bra kväll.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar