Annons
Annons

Sluta Tafsa!


Equalism. Jag ska upprepa det tills det sitter i märgen, betongen och sinnet. Jag tafsar inte på dig, du tafsar inte på mig-okej?!!?!

Jag är oändligt trött på att utmålas som en asexuell tjej som tafsas på utan egen vilja och dessutom manipulativ, nedtryckt, osmart och mindre värd.

Annons

Hur går det ihop? Sitter jag i en bar, har fyllt läpparna med restylan för att vara snygg för männen, satt i hårextensions, ler och är så nöjd med min djupa ringning på klänningen som verkligen visar klyftan-och väntar på att en man ska flirta med mig?? Så f-n heller. Jag fixar mig för att vara snygg och härlig, bygga mitt självförtroende. Scannar in människorna i baren och ler mot han som jag tycker ser både charmig och fin ut. Kanske ler någon annan åt mig, kanske blir det en flirt med en helt annan man. Kanske ingenting. Kanske flera. Jag vill börja här. Jag visar det jag vill av mig, tar för mig på ett ok sätt. Inget tafsande utan ett ok, men flirtande som kanske leder till tafs, vem vet. Vi börjar här. Vi börjar med att utgå från oss själva som personer, individer och inte kön. För just nu är det en jakt på MÄN. Inte på den mannen som gick för långt, utan på männen. Jag ser heller inte en jakt på tafsande kvinnor, men tro mig de finns.  Jag vrider diskussionen till person. Till Equalism. Till kvinnor som vill samma sak som män.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar