Annons
Annons

Stolthet och fördom


I did it!!!! Förstår du hur stolt jag är? Jag har för första gången på egen hand åkt till ny stad och arbetat. Nytt sjukhus. Nya kollegor. Nya rutiner. Allt nytt. Hittar knappt från mitt rum till badrummet.

Annons

Första passet gjort på CSK. Så väl mottagen. Så otroligt härlig stämning. Positiva par som skulle föda barn. Vilket tålamod undersköterskan Ida hade med mig. Och de ”patienter” som var ”mina”. Och kollegorna. Och Martin och Helena som via messenger svarade på mina meddelanden. Det hjälpte mig att känna mig o-ensam. Ni är så bra!!

Nu ska Tina och jag ut i Kristianstad och promenera och äta. Häng helt enkelt!

Ger mig själv en varm kram. Bra Maria, modigt gjort. Påminner oxå mig själv om att jag är allt annat än ensam.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar