Annons
Annons

Störst av allt är kärleken ❣️


Exakt kl 08.38 hörde vi ett ljuvligt läte, eähh, oää, eeäähhh. Barnmorskan Liz bar bebisen och visade för oss, frågade om vi såg vad det var. En TJEJ!! En till!! Superfin, stor och underbart gullig med mörkt hår. Hon hade mörka fjun på axlarna och ryggen, söt rund näsa och var bland det bästa jag mött!

Annons

Doften av fostervatten bebis, operationssal, oss. Jag älskar det! Grät vid första lätet, och har sedan dess älskat denna fjuffa.

Hon är känslig, stark, uttrycksfull, rolig, familjär, djurkär, egenkär, vacker, modig och helt självklar. Matilda fick göra ett dagisbyte när hon var 5 år, och när hon fick veta att hon skulle byta dagis sa hon ”vad roligt för dom på nya dagis som får lära känna mig”. Typiskt Matilda! Ser sig själv som en härlig person och gillar att träffa nya vänner. Hon vill ha familjen samlad, nära. Älskar son familj och sina vänner, och djuren som hör till. Min loppa, fjuffa, tildis och tildan. Min yngsta kärlek!!

Idag är det din 9-årsdag. Hoppas du kommer gilla dagen-den är för dig. En värld fylld med kärlek-det är nåt för dig. Love you/mami

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar