Annons
Annons

Stort tack-varm kram


Under fem och ett halvt år har denna blogg hängt med mig, i livet. På olika arbetsplatser, i olika hem, familjesituationer och massa olika känslor så har ni följt mig. Jag har gillat detta, skarpt!

Men precis som med det mesta så förändras tillvaron och det är dags att avsluta bloggen. Jag har inte riktigt beslutat mig för hur jag vill föra den vidare, men på något sätt kommer jag agera i nån form av social media. Dont know when-dont know how.

Annons

Tack till er läsare, frågeställare. Ni har berikat och fått mig att vilja lära mig mer ❤️

I januari 2011 stod vi i kyrkan och log, det va som bubblor i hela kroppen. Vi njöt. Och vi sjöng en sång som var så perfekt i just den stunden. Med den vill jag avsluta.

Stor varm kram Maria

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar