Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Swoof swoof swoof swoof swoof

  19 juli 2017

  Precis som ljudet av navelsträng, swoof swoof och samma takt på pulsen. Så susar det i mina blodkärl just nu.

  Tänkte att pulsen skulle synas på bilden. Den swoofar på som bara den. Svepte ett halvt glas mjölk och begav mig ut på landsvägen. Till havet, och sedan hemåt lite snirkligt. Uppåt. Hela vägen hem lutar uppåt. Inte brant men en svag lutning.

  Annons

  Nu på trappan och tänker att min puls och bebisens puls är så starka. Min lugnar sig medan jag sitter på trappan och då känner jag den knappt. Starkt liv.

  Onsdagen ligger framför mig. Hej!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar