Annons
Annons

Tampong+app =No stress


Jag må vara omodern och 39 år. Dessutom traditionell och motsträvig. Så det här med en tampong som ger signal till din mobil om när det är dags att byta-asså det ger mig irriterade rysningar och känslor av oansvar.

Annons

Jag kan väl ändå hålla koll på de 6 dagarna jag varje månad blöder? Byta tampong varje gång jag kissar, eller efter typ 3 timmar. Personligen har jag bra koll på hur mkt jag blöder vilka dagar och när det är dags att byta. Ibland blir man överraskad och det känns. Lite panik över känslan att jag ska blöda igenom men i mitt kit finns xtra trosor, så det löser sig 😉. Oftast har inget hänt utan det är en känsla som inte är reell.

Så den har medeltidsbarnmorskan säger diss till tampongen med larm. Hon gillar inte heller  att trosskyddet ska säga när det är vattenavgång. Hon gillar inte heller läkarvård via appar. Så omodern är jag.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar