Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tampong+app =No stress

  5 april 2017

  Jag må vara omodern och 39 år. Dessutom traditionell och motsträvig. Så det här med en tampong som ger signal till din mobil om när det är dags att byta-asså det ger mig irriterade rysningar och känslor av oansvar.

  Annons

  Jag kan väl ändå hålla koll på de 6 dagarna jag varje månad blöder? Byta tampong varje gång jag kissar, eller efter typ 3 timmar. Personligen har jag bra koll på hur mkt jag blöder vilka dagar och när det är dags att byta. Ibland blir man överraskad och det känns. Lite panik över känslan att jag ska blöda igenom men i mitt kit finns xtra trosor, så det löser sig 😉. Oftast har inget hänt utan det är en känsla som inte är reell.

  Så den har medeltidsbarnmorskan säger diss till tampongen med larm. Hon gillar inte heller  att trosskyddet ska säga när det är vattenavgång. Hon gillar inte heller läkarvård via appar. Så omodern är jag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar