Annons
Annons

Tappa inte bort din vilja


Vilken kraft som sveper in med dessa två ord, 5 bokstäver. Var och varannan status på Facebook berättar om övertramp sexuellt. Jisses.

Jag vill påminna om vår vilja. Att vår lust är så viktig, för alla människor bär den, känner den. Vi står för vår egna sexualitet, vilja till närhet, ömhet och sex. Vi kämpar mot övergreppen inte mot männen. Visst?!?!

Annons

100% självklar är min åsikt. Ingen av oss har rätt att verbalt fysiskt eller sexuellt förnedra någon annan. Såklart!! Men låt oss göra oss själva till kompetenta personer, alla, och säga nej när det går längre än önskat och ja när vi är med. Både män och kvinnor. Inte mot varandra utan med. Tillsammans.

Tala om vad som sker, hur vi känner. Varför gpr min gräns vid smekning på kinden, men din vid ögonkast? Får jag glida med ett finger utmed din nacke när vi talas vid, men du får inte lägga en hand på min midja. Hur vet vi?

Höj lusten. Höj även olusten. Så att vi kommer vidare i detta. Inte fastna i en mentalitet som är utlämnande utan kraft. Utan vi tar plats, tillsammans. För hos sexuell hälsa!!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar