Annons
Annons

Tjejer-våga ta på er!!


Jag summerar det jag hör, mina tankar, hur vi talar om vår egen sexualitet. Hur jag själv har känt inför mina sexuella känslor. Inför oron att skadas i mitt underliv. Tilliten. Kunskapen.

Är inte detta en röd tråd? Vi skäms lätt över vår lust och sexuella drift. Tänker att den är mindre viktig än männens. Eller att den är lite ful.

Annons

Tar inte lika lätt på oss själva. Känner inte vårt eget kön så väl. Tittar inte i spegeln när vi känner en knöl eller liknande utan säger lite skräckslaget att något känns annorlunda. Har svårt att hitta ett bra namn på vårt kön. Därmed svårare att tala om.

Skäms över att vi får skador vid födsel. Håller tyst om besvären efteråt.

Ser ni? Tråden.

För mig är det uppenbart.

Vi måste ta mer på oss själva!

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar