Annons
Annons

Vad är det i rumpan-hemorrojder?!


Det kan uppstå när som helst under livet, men inte ovanligt att de poppar upp under graviditeten. Trycket i kärlen, återflödet av blod och volym samt slemhinnans påverkan gör att risken ökar. Så kan det vara. Ofta går det bort, de lindras. Det finns behandling!

Annons

Som en uppmaning till er alla vill jag säga; Titta på er. Känn hur just du känns. Använd spegel. Eller kamera. Bli vän med din kropp. Om jag lär känna varenda skrymsle så ökar möjligheten att jag förstår besvär, känslor eller förändringar.

Vi kan våra ansikten så väl.

Jag har min lilla hudflärp på ögonlocket, om den skulle växa märker jag det på två sekunder. Likaså om ett kärl fyller på sig på blygdläppen. OM jag är väl bekant med kroppen…

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar