Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Våga vilja ligga!

  12 juni 2017

  Det spirar. Både känslor och lust! Och med det blir det fler ligg och flera tillfälliga förbindelser. Vilket kan vara nog så härligt och berikande. Men vad som inte är så berikande är sjukdomarna som kan komma på köpet. Statistiken från förra året visar tyvärr en ökning av Klamydia, och fler kvinnor får det än män. De flesta är under 30 år. Det finns ett sätt att undvika det, om du ska ha penetrerande sex. Kondom! Och kådis är ju inte helt populärt hos många. men ni som inte testat på ett tag, ge det en ny chans. Men idag finns så många olika varianter. Knottriga, supertajta, stora, med glidmedel, utan glidmedel, med doft och smak. testa er fram, för de som är supertunna känns knappt. På riktigt!

  Annons

  Om ni har haft oskyddat sex och får trängningar, sveda då ni kissar eller flytningar som ökar, ändrar färg eller luktar ska ni söka upp en barnmorska för provtagning.

  Njut av solen! Och det är sunt att vilja ligga 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar