Annons
Annons

Välkommen till mig


Hej hemma!! Hej mitt liv. Jag har en inre dialog med mig själv. Sitter i bilen på väg från Nynäshamn. 4 underbara dagar har gått och jag känner mig tillfreds. Jag är så nöjd och stolt över att ha gjort resan till Gotska Sandön med Maja och Matilda. Jag känner mig så lugn över att komma hem. Hem till näset, där jag bor. Min lägenhet. Jag brukar avsky uppbrott och att åka hem. Men nu inser jag att det känns skönt!! Är det för att jag har nåt härligt att komma hem till? Är det för att jag är tillfreds? Är jag nöjd med att ha haft bra dagar och liksom känner att det räcker, typ är nöjd?!

Annons

Jag känner hur jag känner mig glad över att köra genom stan och det påminner mig om hur jag kände efter resor som barn. Hur jag kände på väg hem från Gotlandsfärjan. Tryggt. Mysigt. Nöjd. Men oxå vemod över att något var över. Men nu-inget vemod. Lugn och skön varm känsla i kroppen. Hem. Till mig. Välkommen hem till mig.


Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar