Annons
Annons

Välmående, trötthet. Även barnmorskor känner så!


 

Svårare än jag anar, vissa perioder. Kör på tills magen värker och huvudet dunkar. Grinar, skriker och vill bara att nån ska ta över. Klassiskt för mig. Först då ser jag att det har varit för mycket, för länge. Jag bär, tyngs och tror att jag är den som har till uppgift att bära och lösa. Att det är min uppgift, i livet. Vara till lags, då är jag omtyckt.

Annons

För varje vecka, ibland varje dag lär jag mig mer om mig. Att när P-A-N-I-K känslan glider in mellan andetagen, jag bara ser stöket och det jag inte lyckas med men som ger mig känslan av misslyckande det är DÅ jag ska stanna upp. Bara den lilla lärdomen. Kanske kan det stanna där, inte sluta i skrik och galenskap och sen ångest över att jag inte såg signalerna. Tillåta mig att vara trött idag. Det är ok. Lilla Maria kan få vara här i nuet. Alla är vi trötta ibland. Även barnmorskor.

Vi chillar lite. Har klippt hår, kollat i affärer, färgat håret. Nu chillar vi, får se vad som kommer ur det..

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar