Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Välmående, trötthet. Även barnmorskor känner så!

  9 juli 2017

   

  Svårare än jag anar, vissa perioder. Kör på tills magen värker och huvudet dunkar. Grinar, skriker och vill bara att nån ska ta över. Klassiskt för mig. Först då ser jag att det har varit för mycket, för länge. Jag bär, tyngs och tror att jag är den som har till uppgift att bära och lösa. Att det är min uppgift, i livet. Vara till lags, då är jag omtyckt.

  Annons

  För varje vecka, ibland varje dag lär jag mig mer om mig. Att när P-A-N-I-K känslan glider in mellan andetagen, jag bara ser stöket och det jag inte lyckas med men som ger mig känslan av misslyckande det är DÅ jag ska stanna upp. Bara den lilla lärdomen. Kanske kan det stanna där, inte sluta i skrik och galenskap och sen ångest över att jag inte såg signalerna. Tillåta mig att vara trött idag. Det är ok. Lilla Maria kan få vara här i nuet. Alla är vi trötta ibland. Även barnmorskor.

  Vi chillar lite. Har klippt hår, kollat i affärer, färgat håret. Nu chillar vi, får se vad som kommer ur det..

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar