Annons
Annons

Vänskap som helar


Som kontrast till känslan när det är oro i kroppen och livet känns halvt. Som jag beskrev känslan i mig när jag saknar mina döttrar och jag känner mig halv som mamma. Tvärtom kan känslan vara omhållande och omfamnande i vänners umgänge. Jag slås av hur känslan förändras. Motgångar eller oro lindras snabbt i nära vänners närhet. Vilken tur!!! Tack!

Annons

 

Kontrasten var i helgen när jag och en av mina nära vänner åkte på skaldjurskryssning. Vi åt så mycket krabba, hummer, havskräfta, räkor så vi fick nästan dåligt samvete för att vi var så nöjda. Jag har aldrig ätit så mycket!!

Drack och åt ljuvligt. Dansade tills musiken tystnade. Stängde bar efter bar. Log. Den där värmen som vänner har.

Tack Helena. Jag är back in business ❤️

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar