Annons
Annons

Varannan-veckaslivet


Min absoluta farhåga var barnen. Jag minns såväl när jag tänkte att det var nog värre att vara utan mina döttrar en vecka än att fortsätta ett dödsdömt äktenskap som var olyckligt. Annika sa att det skulle lösa sig med barnen och att de mår bättre med välmående föräldrar. Inte för att jag trodde henne men jag lyssnade. Mycket har varit tufft det senaste året men idag känner jag att det funkar. Yngsta dottern har en tuff period men de har det ändå bra. Saknar såklart den förälder som de inte är med men vet vad som gäller och är glada för när vi ses.

Annons

Jag ogillar överlämnanden, tycker inte om att säga hejdå. Men det gillar väl ingen. Första kvällen är tuff, sen jobbar jag desto mer så jag hinner inte med så mycket hemmaliv med längtan. Vi rings, smsar och kanske även ses nån gång under veckan de är med Daniel. Det funkar. Och Annika hade rätt.

Jag är dock lyckligt lottad som har en fd make som vill att vi är föräldrar tillsammans som har en god föräldrarelation. Ikväll har vi haft tjejmiddag för Matilda och hennes 8 vänner. Vi var här, hjälptes åt och funkar ihop. Lyxigt. Men det är arbete bakom den relationen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar