Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Varför funkar inte amningen?

  24 juli 2017

  Jag har träffat många nyblivna mammor. De allra flesta har önskat amma sina barn. Och de allra flesta ha lämnat oss med en fungerande amning. Vägen dit? Ibland snårig, krokig och tuff. Ibland lång. Ibland enkel och rak.

  Annons

  Inte alltid vägen mot målet är så rak och ljus

  Ett av mina kardinalord. Oavsett arbete eller privat. T I D.  Jag behöver oftast tid när det är rörigt. I sinnet, i livet, kroppsligen. Tid.

  Ge de nyblivna familjerna tid. Samhället, vården, BB, ni som är runt familjen. Vännerna, föräldrarna. Men idag är tid en bristvara, allt ska gå så in i hel….e fort. Och hur ska man med eftervärkar, smärtande bristning eller nyopererad med baby blues få till en amning när man inte förstår hur ett stort sugtag är? Med en halvlyckad eller misslyckad amning i bagaget. Hur?

  Tid. Ni som bestämmer, oavsett vilket plan. Ge dem tid.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar