Annons
Annons

Vid torka-Monogamy


Jag fortsätter på spåret lust. Ju mer jag gräver i ämnet kvinnlig lust, och bara lust oxå för den delen, så hittar jag så många fallgropar. Låt mig förklara hur jag tänker. Jag är tämligen övertygad om att kvinnor och mäns drivkraft och inställning när det gäller sex överrensstämmer på vissa plan. Men jag tänker att det många gånger handlar mer om person och situation. Liksom inte om könet. Min kloka lärare på morskis sa att en vanlig anledning till att par upplever stiltje i sexlivet är brist på attraktion. Hon sa även att ofta när par söker sexualråd framkommer det att ett problem är just …. Partnern. Brist på attraktion, det har svalnat eller liksom bara övergått i vänskap. Så låt oss tänka att en negativ faktor kan vara brist på attraktion. Det kan även vara så att inställningen till hur ett bra sexliv är skiljer sig åt. Skulle det kunna vara så att det blir rikare eller lite uppiggat för att din partner attraheras av någon på krogen? Denne kommer hem från en härlig kväll, blivit flirtad med och är lite sugen på närhet, vilket är främjande för er. Pratar vi öppet om HUR vi vill ha det. På riktigt? Vågar vi vara ärliga mot oss själva? Jag har lärt mig mycket under detta år som singel. Oj oj oj. Mycket om mig själv, på olika plan. Jag har liksom fått möjligheten att ställa mig frågor som vad jag vill, vem vill jag spendera tid med, vad är ok för mig.      Slutsats; Jag har faktiskt främst av allt kommit fram till att jag älskar livet!

Annons

Med den inställningen så tar jag för mig mer. En härlig person har på ett bra sätt pushat mig, fått mig att våga. Och jag är fortfarande bara i starten.

Om ni vill få lite hjälp att våga uttrycka önskemål, eller upplever torka, eller bara vill ha några riktigt bra och lustfyllda och roliga timmar ska ni investera i spelet MONOGAMY. Fantasi och enkelt mod (våga utmana) är garanterat något dom kommer behövas. Inga direkta attiraljer. Det som kan låta lite töntigt i början blir allt efter spelets gång det roligaste. Allt från uppmaningar att t ex ge en komplimang på ett visst sätt till mycket mer intima handlingar ;). Oavsett om ni är ett etablerat par eller bara setts nån gång kan ni spela. Uppgifterna och frågorna som ges är blandade, kan anpassas.

Högt betyg ges det av mig. Kan spelas flera gånger utan att på något sätt bli tjatigt.

Lets try!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar